Vinko Tomljanovic@2x

Ova knjiga je specifična, pisana izvan uobičajenih okvira. Treba je temeljito proučiti da bi dobili pravi sud o njoj. Ovo je knjiga o upotrebi trenera u procesu odgoja djece koja igraju rukomet. I ovo nije knjiga o trenerima koji upotrebljavaju djecu i rukomet za ispunjavanje osobnih ciljeva. Knjiga govori kako djetetu omogućiti prirodno razvijanje talenta, kako učiti neke tehnčke elemente bez klasičnih metoda, kako djetetu omogućiti razvoj psihomotoričke brzine, kreativnosti i dr. Jer su današnja djeca drugačija nego prije 20 godina.

Lino Cervar@2x

Sve sam analizirao. I DVD naravno. Odlična ideja! Trebate nastaviti pisati i za druga godišta.

Dragan Adzic@2x

Knjiga je vrlo inspirativna ne samo za trenere mini rukometa već za sve trenere ali i roditelje.Sjajno je koncipirana i ja je toplo preporučujem svim kolegama ali i prijateljima koji nisu strikno vezani za rukomet. Iskreno ste i mene zamislili po pitanju odnosa prema današnjoj mladoj generaciji. U svakom slučaju Hvala na novom pogledu na naš divni sport, Hvala na novom vidjenju vrlo inspirativnom vaspitanja naše djece. Sa nestrpljenjem očekujem nastavke..

Nenad Sostaric@2x

Ova knjiga potpuno je drugačija od bilo koje knjige u rukometnoj literaturi. Namjenjena je trenerima koji žele odgajati djecu tako da potiču razmišljanje, a ne čisti posluh. Koji žele stvarati lidere, a ne obične sljedbenike.